Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Varázspalló - forbo blue

Mi is az a varázspalló? Játék, fejlesztőeszköz, mozgásélmény és egyben egy különleges lakberendezési tárgy.


Varázspalló hinta fából, a szabad és kreatív játék szerelmeseinek. Csúszda, hinta, kisasztal, bunker, és még mi minden!

A csodálatos varázspalló most teli színekben is elérhető! A varázspalló arra ösztönzi a gyermekeket, hogy kész ötletek befogadása helyett saját maguk alkossanak, aktívak és kreatívak legyenek. A varázspalló egyszerre mozgatja a gyermekek fantáziáját és nyújt egy újfajta mozgásélményt.

Várható szállítás
2 hét
Nincs raktáron
27 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 412 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Mi is az a Varázspalló / Creatimber?

Egy különleges egyensúlyozó hinta ami természetes egyszerűségével támogatja a szabad és kreatív játékot, nyílt végű játéknak is nevezik.

méret: hosszúság: 87 cm, szélesség: 29 cm, magasság: 21 cm, súly: kb 3 kg

A varázspalló felületvédelméhez kizárólag gyermek- és környezetbarát vízbázisú lakkot használ a gyártó (Magyarországon készül)

anyaga: FSC minősítésű európai erdőből kitermelt bükk fa

teherbírás: 250 kg

Mit fejleszt a Varázspalló?

az egyensúly érzékelést, az önbizalmat és koncentrációt, a testtudat kialakulását, a figyelmet, a szem-láb koordinációs képességet, erősíti az izomzatot, segíti a térben való tájékozódást, fontos szerepe lehet a mozgás-beszéd integrálásában és a beszédritmus összerendezésének elősegítésében

 

Egyensúlyozó hinta, csúszda, pihenő fotel, híd, színpad, Noé bárkája…? Első látásra csak egy hajlított deszka, a gyermekek mégis kortól függetlenül megtalálják a benne rejlő, szinte végtelen lehetőségeket. A palló arra ösztönzi őket, hogy kész ötletek befogadása helyett saját maguk alkossanak, aktívak és kreatívak legyenek. A varázspalló egyszerre mozgatja a gyermekek fantáziáját és nyújt egy újfajta mozgásélményt. Fejleszti az egyensúlyérzéket, a testtudatosságot és a térben való tájékozódási képességet. egyszerű formájának és időtálló kialakításának köszönhetően kiváló fejlesztő jelentőséggel bír, ugyanakkor remek szórakozást nyújt minden játszani vágyó kisebb és nagyobb gyermek számára.

Kinek ajánljuk?

A varázspallót minden gyermek számára ajánljuk, de a nyugtalan, rossz alvó, megkésett mozgásfejlődésű, egyes enyhe fokban mozgássérült kisgyermekek, ügyetlen, mozgáskoordinációs problémával küzdő, túlmozgásos, magatartás- és figyelemkoncentrációs zavarok tüneteit mutató, autizmus spektrumzavarral élő gyermekek számára különösen javasolt.

Egyszerű formájának és időtálló kialakításának köszönhetően kiváló fejlesztő jelentőséggel bír, ugyanakkor remek szórakozást nyújt minden játszani vágyó kisebb és nagyobb gyermek számára.

Teherbírása és kialakítása lehetővé teszi, hogy felnőttek és idősek is használhassák fizikoterápiás eszközként.

 

Új teli színek!

 

Adatok
Márka
Varázspalló
Fejlesztendő terület
Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás
Cikkszám
VP-forboB
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!