Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Varázspalló párna és kis figura - medve
Varázspalló párna és kis figura - medve
8 490 Ft

Varázspalló párna és kis figura - medve

Mi is az a varázspalló? Játék, fejlesztőeszköz, mozgásélmény és egyben egy különleges lakberendezési tárgy.


Varázspalló hinta kiegészítő párna és kis figura, a szabad és kreatív játék szerelmeseinek. Csúszda, hinta, kisasztal, bunker, és még mi minden!

Várható kiszállítás
2024.04.24
Raktáron
8 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 127 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Varázspalló párna és hozzá passzoló aranyos kis figura


méret : párna 35 x 42 x 15 cm, 550 g • figura 20 x 14 x 8 cm, 250 g


anyag : huzat és belső anyag 100% (magyar forrásból származó) pamut /  töltet 100% PES öko-tex minősítéssel rendelkező alapanyag


tisztítás : kézi és gépi mosás 40C° • gépi szárítás max. 60C°  • nem fehéríthető • párnahuzat vasalható max. 110C° • a párnát érdemes elemeire szedve, a huzatot kifordítva mosni.


Mi az a varázspalló?


Egyensúlyozó hinta, csúszda, fotel, íróasztal, ételpad, híd, színpad, hajó... és még mi midnen más.


Első látásra csak egy hajlított deszka, a gyermekek mégis kortól függetlenül megtalálják a benne rejlő, szinte végtelen lehetőségeket. A palló arra ösztönzi a gyerekeket, hogy szabadon játszanak, hogy kész ötletek befogadása helyett saját maguk hozzák létre a játékukat, aktívak és kreatívak maradhassanak.


A varázspalló egyszerre mozgatja a gyermekek fantáziáját és nyújt egy újfajta mozgásélményt. Fejleszti az egyensúlyérzéket, a testtudatosságot és a térben való tájékozódási képességet. Egyszerű formájának és időtálló kialakításának köszönhetően kiváló fejlesztő jelentőséggel bír, ugyanakkor remek szórakozást nyújt minden játszani vágyó kisebb és nagyobb gyermek számára.


Kinek?


A varázspalló minden gyermek számára hasznos és vidám játék, tornaeszköz, de a nyugtalan, rossz alvó, megkésett mozgásfejlődésű, egyes enyhe fokban mozgássérült kisgyermekek, ügyetlen, mozgáskoordinációs problémával küzdő, túlmozgásos, magatartás- és figyelemkoncentrációs zavarok tüneteit mutató, autizmus spektrumzavarral élő gyermekek számára különösen javasolt és előnyös.


Egyszerű forma és időtálló kialakítás, kiváló fejlesztő jelentőséggel bír, és mellette remek szórakozást is nyújt a kisebb és nagyobb gyermekeknek.


Teherbírása és kialakítása lehetővé teszi, hogy felnőttek és idősek is használhassák fizikoterápiás eszközként.


mit fejleszt | az egyensúly érzékelést, az önbizalmat és koncentrációt, a testtudat kialakulását, a figyelmet, a szem-láb koordinációs képességet, erősíti az izomzatot, segíti a térben való tájékozódást, fontos szerepe lehet a mozgás-beszéd integrálásában és a beszédritmus összerendezésének elősegítésében


Tanúsítvány a biztonság érdekében:Mamami tapasztalatok:


2 éves kor körül érkezett hozzánk az első palló, most 5 és fél éves kislányom még mindig nagy örömmel használja főleg csúszdaként, bunker építőelemként, barlangként és golyópályaként. A golyópálya funkciója eszméletlen jó reflexfejlesztő, nézd meg videónkat róla!

Adatok
Márka
Varázspalló
Cikkszám
VP-p-medve
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!