Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Baba-Mama Blog
Népszerű témáink
Babakelengye
Fogzás
Hordozás
Kölcsönzés
Könyv
Nevelés, játék
Pelenkázás
Szülés
Születés
Várandósság
Zero Waste
Szűrés törlése

Ha sokat pisil a baba...

Ha sokat pisil a baba...
2021.08.01

A minap új mamami lépett a tettek mezejére a boltban, 3 gyermekes anyuka, Zsuzsi. A tapasztalatokról beszélgetve elmesélte, hogy sok anyuka azért hagyja abba a pelenkázást mosható pelenkába, mert ázik, nincs ideje-idegrendszere keresgélni, melyik pelenka lesz a jó egy turbó pisilős babának.

Valóban teljesen változó, melyik gyermek mekkora vizierőmű, saját három tapasztalata is az hogy az első simán bírt mindent alap prefolddal, második viszont turbó volt, harmadik kislány pedig simán tetrával is elvolt.

Nos, erre a problémára szeretnénk megoldást nyújtani. Tehát adott egy sokat pisilő kis vizierőmű törpe, akinek igazán jó nedvszívású pelenka kell.

megkotos_kamilla%2B-%2B1%2B%25281%2529.j

 

Mit érdemes ilyenkor választani?

Összegyűjtöttük a legnagyobb nedvszívású kombókat Nekik.

- Petit Lulu  nadrágpelenka, hozzá Petit Lulu pelenkakülső PUL: nagyon jó kombó, éjszakát is viszi, kényelmes is és a combrésznél polár, puha tehát nem szorítja el sosem.

- Ellas house Bum Hugger pelenka szintén éjszakára lett kitalálva, plusz polár belső réteggel, amely szárazon tartja a baba popsiját.

- Prefoldból a Grovia vagy Blümchen bambuszos a nagyerejű, illetve a Blümchen plüss prefoldok. Ez használható több külsővel is, jó a Pop-in, a Blümchen, a Petit lulu és a gyapjúk is (ami nem nadrág fazonú, hanem tépőzáras)

 

Screenshot%2B2018-11-09%2Bat%2B10.05.38.
gyapjúkülsők nadrág fazon és tépőzáras - Disana

 

- Disana Megkötős pelenka turbózva prefolddal hozzá vagy gyapjúkülső, vagy Petit lulu PUL pelenkakülső. Az a jó benne, hogy a megkötős helyén tartja és még szív is pluszban, nincs mérete, újszülött kortól jó végig.

- Éjszakára nagyon szeretjük a Lenya belsőt ami egy nagyobb vékonyabb frottír pelenka, téglába hajtogatva brutálisan sokat bír, olcsó és egyszerű, nagyon gyorsan szárad. Ehhez szintén jók a PUL külsők és a tépős gyapik is. Snappivel pedig a Disana gyapjú pelenkakülsők is (a nadrágfazonú is)

- Éjszakára a másik befutónk a Petit lulu maxi belső saját vagy gyapjú külsővel.

- Ha csak plusz betétre van szükséged a meglévő készletedhez, mert megnőtt a mennyiség, akkor a következőket ajánljuk:

Összes plusz betétet a mamamibolt.hu oldalán megtalálod.

Remélem tudtunk segíteni, de nyugodtan keressetek minket konkrét problémával, hogy mit tudunk ajánlani, összeszámoltuk 21 gyerekünk van összesen :) akad tapasztalat!

 

Screenshot%2B2018-11-09%2Bat%2B10.35.18.

Ne add fel, nem bánod meg!!!