Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Szűrés
Ár (Ft)
1 590 Ft - 13 900 Ft
Fő anyag
Minta
Kinek keresel?
Nedvszívó képesség
1 - 5
Méret
Márka
Termék státusza

EC - pelenka nélkül

21termék121

EC - Eliminiation Communication  azaz ürítési kommunikációnak nevezik azt a természetes higiéniát, ami egyre elterjedtebb azon szülők körében, akik keresik a természetes, egyben könnyedebb, kapcsolódásra hangoló módszereket a baba gondozása során.

15 évvel ezelőtt kaptunk egy könyvet ajándékba Ingrid Bauer Diaper free (Pelenka nélkül) címmel. Magával ragadott az elmélet, azelőtt sosem hallottunk ilyenről, hogy egy kisbabára nem kell pelenka? Ki hallott már ilyet? De a kapcsolódás ezen formája és az olvasás során a sok aha-élmény nem engedhette, hogy ki ne próbáljuk.

A mamami.hu fórumon is kialakult egy beszélgetés a témáról, ma már több, mint 6000 hozzászólással az egyik legolvasottabb topik. Lenyűgöző a kisbabák működése, az ember működése, csak megfigyelni szükséges és ráhangolódni. Őszintén mondhatjuk, sok élményt adott és három gyermekünk mindegyike 15-20 hónap között szobatisztává vált, mindezt rögös utak nélkül, átsimulva a folyamaton.

Magyarul pelenkátlan, vagy pelenka nélküliség néven illetve természetes csecsemőhigiénia néven találkozhattok a témával.

Nem sok minden szükséges hozzá, egy ázsiai bili, néhány könnyen levehető pelenka, (hiszen használunk pelenkát többségében, csak nem sok minden megy bele), olyan nadrág aminek a levétele egyszerű és egy kis játékos kedv, kiváncsiság, figyelem.