Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

A bohóc és a kismajom
A bohóc és a kismajom
2 990 Ft

A bohóc és a kismajom

A bohóc és a kismajom
A bohóc és a kismajom

Ismerjük meg Harcsabajusz kapitányt, Cuppogót, a kis sünit, vagy Rombolli cirkuszából a kismajmot

Várható szállítás
1 hét
Rendelhető
2 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Marék Veronikát és hőseit, Boribont, Kippkoppot, a Kockásfülű nyulat mindenki ismeri és szereti. De ismerjük-e Harcsabajusz kapitányt, Cuppogót, a kis sünit, vagy Rombolli cirkuszából a kismajmot? Őket talán már kevésbé... Hiszen Marék Veronika amellett, hogy írta és rajzolta Boribont, Kippkoppot és a többi jól ismert figurát, számtalan rövidebb-hosszabb mesét, verset és mini színdarabot írt, amelyek különböző gyerekújságokban jelentek meg az elmúlt 50 évben.Összeültünk Veronikával, és belemerültünk a régi gyerekújságok világába. Annyi - és annyiféle - mese került elő, hogy rögtön bizonyossá vált: ez nem egy kötetnyi mese,
hanem legalább öt!
Így született meg A bohóc és a kismajom, a Marék Veronika mesél-sorozat első kötete, amelybe óvodásoknak szóló, állatos történeteket válogattunk - egy marékkal.
A meséket ezúttal Pásztohy Panka kedves és szerethető rajzai kísérik.


A bohóc és a kismajom meséi éppolyan színesek és kedvesek, mint a borítón látjuk. Érdekessége a gyűjteménynek, hogy műfajilag nem egynemű a kötet. Két verset is találunk benne, ezek gondosan elrendezve a mesék között kaptak helyet: 5 mese, 1 vers, 2 mese, 1 vers, 4 mese.A mesék hossza is eltérő, vannak egészen rövid, 3-4-5 oldalas mesék, és olvashatunk 12 oldal hosszúságú történeteket is.

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789634103745
EAN
9789634103745
Cikkszám
9789634103745
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!