Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Anyu megette a holdat

A kötetben található történetek a kisgyerekek és a kiskamaszok nyelvén szólnak pszichés betegségekről, azok tüneteiről és gyakran családi drámákba forduló következményeiről. 

Várható szállítás
2 hét
Nincs raktáron
3 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 48 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

A maga nemében egyedülálló könyvet tarthat kezében az olvasó. A kötetben található történetek a kisgyerekek és a kiskamaszok nyelvén szólnak pszichés betegségekről, azok tüneteiről és gyakran családi drámákba forduló következményeiről.

Az olvasmányos, meseszerű történeteket az ábrázolt lelki betegségek szakmai ismertetése zárja a felnőttek: szülők, pedagógusok, edzők számára. A "mesék" megnyugtatnak, tanítanak és érzékenyítenek. Az iskoláskorú gyermekek számára hasznos lehet, ha van némi fogalmuk a pszichés zavarokról, mentális problémákról akkor is, ha személyesen nem érintettek.

Az érintett gyermekek pedig jobban megérthetik szüleik betegségének természetét, és érzelmi támogatást kaphatnak ahhoz, hogy könnyebben megbirkózzanak ezzel a nehéz élethelyzettel. A könyv a Pszichológia gyakorlata c. sorozatban jelenik meg.

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9786155981456
Cikkszám
K9786155981456
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!