Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Bauspiel nagy fa járművek, figurákkal

Bauspiel nagy fa járművek, figurákkal
Bauspiel nagy fa járművek, figurákkal
Bauspiel nagy fa járművek, figurákkal

Kiváló minőségű, fejlesztő fajátékok 1983 óta arra inspirálják a gyerekeket, hogy építsenek, szereljenek, szárnyaljon a fantáziájuk.


Bauspiel természetes játék, fajáték, fa járgányok mellyel mindenhová eljuthatnak a bábuk.

Várható szállítás
2 hét
Nincs raktáron
17 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 261 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Bauspiel fa járművek bábukkal. Ültessétek be a bábukat a kocsikba és már indulhat is a játék! Vigyétek el a bábukat a már előre megépített célálommásra vagy szállítsatok "árut" a megrendelőnek. :)


Ha van már Bauspiel építőd, kombináld a készleteket, építs minél nagyobb és érdekesebb építményeket és járd be a kis városod ezekkel a szuper járművekkel!


A szett 3 db járművet és 6 db bábut tartalmaz. A kék járműhöz 4 db fa figura, a piros és a zöld járműhöz 1-1 db figura tartozik.Anyag: fa, egészségre ártalmatlan olajjal kezelve


Méretek:


bábuk: 7 x 3 cm,
autók: 15-21 x 11 x 7-9 cm


Ajánlott életkor: 3 éves kortól


 


Fából készült természetes játék, NYÍLT VÉGŰ JÁTÉK, mely szabad teret enged a képzeletnek. A Bauspiel fajátékok magas minőségét az garantálja, hogy manufaktúrában állítják elő, kézzel és odafigyeléssel készítenek minden darabot. A játékok anyagát Európában őshonos fafajták adják: bükk, éger és hársfa közül választják. A kidolgozás során minden elemet megszabadítanak az élektől és sarkoktól, így a kisebb gyermekeket is beleértve mindenki biztonságosan játszhat velük. A fa színezéséhez az EU 71 szabványnak megfelelően egészségre ártalmatlan összetevőkből álló festéket használnak. A nyílt végű fa építőkkel játszva a gyermekek a szabad játék örömét átélve szereznek tapasztalásokat, kézügyességük, kreativitásuk, logikus gondolkodásmódjuk épül.

Adatok
Márka
Bauspiel
Cikkszám
BS0110_pdb
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!