Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Berg Judit - Hisztimesék - Meseleves - Hangoskönyv

A kedves, rövid kis történetek a mindennapok apró, de sokszor megoldhatatlannak tűnő nehézségeit segítenek áthidalni az apróságoknak és szüleiknek. Most hangoskönyv formátumban.

Várható szállítás
1 hét
Nincs raktáron
2 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 37 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Berg Judit meseíró, civilben négy gyerek édesanyja.

Az először 2005-ben megjelent Hisztimesékben személyes tapasztalatai alapján szól kisgyerekekhez és szüleikhez.

Rumini című meseregénye 2007-ben elnyerte az IBBY "Év Gyermekkönyve" díját, s a "TOP50 magyar gyermekkönyv 2000-2010" listán a negyedik, a regények sorában az első helyen szerepel, és számos magyar általános iskolában kötelező olvasmány.

Hisztizik a kisgyerek - nem akar öltözni, ebédelni, rendet rakni, vagy éppen csak fel szeretné hívni magára a figyelmet. A könyv meséi válsághelyzetben születtek: síró-rívó, hisztiző kisgyerekei megnyugtatására találta ki őket a szerző.
A kedves, rövid kis történetek a mindennapok apró, de sokszor megoldhatatlannak tűnő nehézségeit segítenek áthidalni a gyerekeknek és szüleiknek.

A remek illusztrációk és rövid párbeszédek az állandóan lapozni vágyó, türelmetlen gyerekek számára is felolvashatóvá és élvezhetővé teszik a meséket.

A kötet elején - bevezetés helyett - egy a szülőknek szóló, bátorító-vigasztaló "igaz mese" található.

A könyv végén pedig egy ráadásmese, amelynek semmi különös tanulsága nincs, egyszerűen a derűs pillanatokra való.Berg Judit, a méltán népszerű meseíró, civilben négy gyerek édesanyja, műveiben személyes tapasztalatai alapján szól a kisgyerekekhez és szüleikhez.

Ónodi Eszter előadásában

Hangoskönyv - CD

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789630987448
Cikkszám
9789630987448
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!