Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Boribon a játszótéren
Boribon a játszótéren
2 790 Ft

Boribon a játszótéren

Irány a játszótér! Boribon magával viszi pajtását, a kis kék mackót is. De vajon egy pici mackó is annyira fogja élvezni a nagy hintát, csúszdát, homokozót, mint Boribon? A kedves mese rávilágít, hogy a nagymackóknak bizony oda kell figyelniük a kismackókra. Boribon kreatív megoldásának köszönhetően pedig minden akadály elhárul a közös játék elől - tarts velük te is!

Várható kiszállítás
2024.03.05
Raktáron
2 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 42 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A "Boribon a játszótéren" című könyv Marék Veronika tollából született, a Boribon sorozat pedig a legkedveltebb gyermekkönyvek közé tartozik.

 Boribon, egy kismedve rengeteg kalandot él át a játszótéren. Mindig kész új barátokra szert tenni és új dolgokat kipróbálni.

 Boribon érdekes barátokra lel a játszótéren, akikkel együtt játszhat, alkothat, és persze, sok-sok vidám pillanatot élhet át. A történet során Boribon találkozik egy nyulacskával, egy mókusgyerekkel, egy kisegérkével, és még sok más kedves állattal is.

A játszótéren minden nap új kalandok várnak rá, Boribon és barátai olyan játékokat játszanak, mint az ugróiskola, a bújócska vagy a lufihajtogatás.

Boribon történetei azért nagyon kedvesek számunkra, mert érezhetően nyitott és barátságos karakter, aki mindig figyel a többi gyerekre. A történet segít megérteni a barátság fontosságát, az elfogadást, se ezáltal megmutatja a gyermekeknek, hogy az együttműködés és az összetartás kulcsfontosságú az életben.

A Boribon könyvek valódi kincset jelentenek a gyermekek számára.  Ez a könyv egy remek választás azoknak a szülőknek, akik olyan olvasmányt szeretnének gyermeküknek, amely szeretetteljes kalandokat és értékes tanulságokat tartalmaz.

Pagony kiadó 2023

Marék Veronika

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789635873487
Kiadó
Pagony
Szerző
Marék Veronika
Könyvsorozat
Boribon
Cikkszám
9789635873487
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!