Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's időjárás könyv
Grimm's időjárás könyv
6 490 Ft

Grimm's időjárás könyv

Grimm's időjárás könyv
Grimm's időjárás könyv
Grimm's időjárás könyv
Grimm's időjárás könyv
Grimm's időjárás könyv
Grimm's időjárás könyv
Grimm's időjárás könyv
Grimm's időjárás könyv
Grimm's időjárás könyv
Grimm's időjárás könyv
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Eredeti képeskönyv az időjárásról, az első Grimm's lapozó, családi könyv. Ismerjetek meg sok-sok kalandos történetet az időjárásról, lapozgassátok ezt a csodálatosan illusztrált könyvecskét! Találjátok meg a kedvence figuráitokat az oldalakon, meséljétek el ti a kedvenc történeteiteket!

Várható kiszállítás
2024.04.23
Raktáron
6 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 97 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Büszkén mutatjuk be Nektek az első Grimm's gyermekkönyvet, melynek lapjait Sarah Settgast, az ismert német illusztrátor képei díszítik: a könyvben 24 megragadó rajzzal mesélünk el történeteket az időjárásról. Sarah rajzain közel száz játék és figura jelenik meg, a lapokról megelevenedve köszönnek ránk a Grimm's világ kedves lakói.

Az egész család számára izgalmas program megkeresnia képeken az ismert játékfigurákat, történeteket kitalálni, róluk mesélni. A rajzoknak angolul és németül is adtunk címet, méghozzá a Grimm's antropozófiai betűkkel, ez a betűzést tanulgató és az "early learning" korai angolos, németes gyermekek számára lehet érdekes. Emellett, hogy ne lógjon ki a sorból, természetesen ez a könyv is szép dísze lesz minden könyvespolcnak.

Sarah Settgast többek között szemüvegeket tervez, szabadúszó illusztrátor, szerző és kiadó. Szülőhelye a bradenburgi kisváros, Kyritz an der Knatter, most pedig Berlinben él 7 és 8 éves gyermekeivel. Stílusán a Waldorf irányzat hatása érezhető. A kétnyelvű Grimm's időjárás lapozót Németország ma már utolsó leporelló nyomdájában, Sachsdruck Plauen-ben készítik. A felhasznált papír FCI minősítésű, a nyomdai festéket pedig környezetbarát úton, az EN-71 EU szabványnak megfelelően állítják elő. A könyvnek lekerekített sarkai vannak, nyál- és harapásálló, mérete illik a kis kezekbe.


Das Wetter - The Weather


ISBN9783947979035


26 oldal, keménylapos


Méret: 17x17 cm

Adatok
Márka
Könyv
Cikkszám
GR70405
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!