Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Mérgező anyósok és apósok
Mérgező anyósok és apósok
3 490 Ft

Mérgező anyósok és apósok

A házassággal kapunk egy élettársat és legtöbb esteben, egy anyóst és egy apóst. Ha úgy érezzük nem tiszta a kommunikációjuk felénk, érdemes elolvasni a könyvet, melyben Susan Forward hasznos tanácsokat ad a probléma kezelésével kapcsolatban.

Várható szállítás
2 hét
Rendelhető
3 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 52 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

"Az ön házasságát, párkapcsolatát is megmérgezi az anyósa és az apósa?
Partnere szülei rendszeresen kritizálják vagy leszólják önt, kéretlen tanácsokkal traktálják, kifogásolják az ön gyermeknevelési módszereit, állandóan igényt tartanak az ön és a párja idejére, esetleg jelzik, hogy nem szívesen látják önt a családban?

Susan Forward, a Mérgező szülők című sikerkönyv szerzője a tőle megszokott megértéssel, tanácsadói praxisából vett példákkal és hasznos tanácsokkal mutatja meg, hogyan lehet kezelni a kritikus, irányító, bekebelező, zűrös életű vagy teljesen elutasító anyósokat és apósokat.

Bemutatja, hogyan szokták a mérgező anyósok és apósok manipulálni a gyermekeiket, és segít megérteni azokat a nehézségeket, amelyekkel a partnerünknek kell szembenézni, amikor két tűz közé kerül. A könyv működő stratégiákat kínál a párunk szülei által gerjesztett konfliktusoktól megtépázott párkapcsolatunk megszilárdításra és saját önbecsülésünk megerősítésre."

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9786155124624
Cikkszám
9786155124624
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!