Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Pop-in univerzális ülésvédő - Tucan
Pop-in univerzális ülésvédő - Toucan
5 990 Ft

Pop-in univerzális ülésvédő - Toucan

Pop-in univerzális ülésvédő - Tucan
Pop-in univerzális ülésvédő - Tucan
Pop-in univerzális ülésvédő - Tucan
Pop-in univerzális ülésvédő - Tucan
Ismerd meg a gyártót!
  
A Pop-in végigkísér a pelenkázós korszakon egészen újszülött kortól szobatisztaságig.

A Pop-in ülésvédő különleges anyagánál fogva megvéd mindent, amiben a gyermeked ül. Sokoldalú tervezésnek köszönhetően minden ülésformához jól adaptálható és könnyedén összehajtható.

Várható kiszállítás
2024.06.17
Raktáron
5 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 180 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A Pop-in ülésvédő különleges anyagánál fogva megvéd mindent, amiben a gyermeked ül. Sokoldalú tervezésnek köszönhetően minden ülésformához jól adaptálható és könnyedén összehajtható. Segítségével megvédheted drága babafelszereléseidet a váratlan balesetektől és magad a hosszas takarítástól.

A benne lévő polár nedszívó betétnek és a vízhatlan külsőnek köszönhetően ideális leszoktatás ideje alatt is. Az autóban kifejezetten jó választás. Megóvja az ülést a morzsáktól és az egyéb keletkező szennyeződésektől. 5 pontos hevederhez tervezték, és a legtöbb autósülésben működik. Könnyedén felszerelhető babakocsira és etetőszékre is.

A termék mosógépben pillanatok alatt kimosható (40 °C-on) és az anyaghasználatnak köszönhetően szupergyorsan szárad. Akár mosás után egyből használható.

Fontos figyelembe venni, hogy az ülésvédő vízállósága ellenére nem a pelenka helyettesítésére szolgál. Balesetek esetén némi nedvesség tapasztalható az anyagon, ha a baba nem visel pelenkát vagy leszoktató pelenkanadrágot.


Főbb funkciók:

  • Vízálló és folttaszító anyag, gyorsan száradó, eltávolítható betét.
  • Könnyű használat, a legtöbb autósüléssel kompatibilis. 5 pontos heveder.
  • Babakocsihoz és etetőszékhez is használható.
  • Leszoktatáshoz is kiválló.
  • Mosógépben mosható (40°C), vegyszermentes mosószerrel.

Összetétel: 100% poliészter laminált TPU membrán.


Méret: 41 cm x 31 cm.


Fontos információ:

**Habár a termék vízálló, nem úgy tervezték, hogy nagyobb mennyiségű folyadékkal is megbirkózzon. Ilyen esetben előfordulhat, hogy nedvességet tapasztalsz az autósülésen, ha a gyerek nem visel szivárgásmentesen záró pelenkát vagy leszoktató pelenkát.

**Bár a termék univerzális és rendkívül sokoldalú, még nem tesztelték minden piacon lévő etetőszékkel, babakocsival, autósüléssel.

Adatok
Márka
Pop-in
EAN
5060736081402
Cikkszám
177691
Ismerd meg a gyártót!
"

 

Egyedülálló angol márka, a természetesség és tudatosság jegyében. A Close közel két évtizede a kötődő nevelés elismert európai képviselője, hordozóeszközei és újrahasználható gyermekgondozási termékei 2004. óta szolgálják a családok kényelmét és biztonságát.

De mi is áll a Close mögött? Először is, az alapítók maguk is tapasztalt anyák. A márka fókuszában mindig a szülők törekvései állnak, akik a lehető legjobb környezetet szeretnék megteremteni gyermekeik számára a világban, a mindennapos nehézségek mellett, lehetőleg pénztárcabarát módon. Ez a szemlélet ihleti a Close fenntartható termékeit, melyeket úgy terveztek, hogy sokáig hasznukat vegyék és amik mindemellett átlátható módon készülnek, azért, hogy a szülők felelősen hozhassák meg a legjobb döntést a család számára.


Fenntartható - 2020. óta a Close még nagyobbat újított a termékei összetételén, a plasztiklábnyom csökkentéséért. Tudtad, hogy a Pop-In ""veszélyeztetett fajok"" kollekció RPET anyagból készül? A Reciklált PET egy olyan poliészter anyag, ami száz százalékban újrahasznosított PET palackokból készül. A PET újrahasznosítása csökkenti az alapanyagok iránti igényt, a nyersolaj-felhasználást, az üvegház-hatást és jelentős mennyiségű energiamegtakarítást is eredményez. Minden Pop-In pelenkával 2,5 darab eldobott műanyagpalacktól szabadítod meg a Földet. A Pop-In úszóruha anyagához 6 palackot, a játszó- és piknik szőnyeghez pedig 12 darabot használnak fel. Egy teljes Pop-In mosható pelenkaszett 50 darab hulladékba dobott palackból alakul át! Ezzel már Te is teszel a bolygónkért!


Etikus munkafolyamatok és gyártás - a Close számára a gyártási folyamat szereplői ugyanolyan kiemelt fontosságúak, mint a vásárlók. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a márka hiteles legyen és hű maradjon az általa képviselt értékekhez. Fontos, hogy az etikusság elve az ellátási lánc minden szintjén jelen legyen.

Minden partnerével szoros kapcsolatot ápol, ami nem csak azt jelenti, hogy hosszú ideje áll fenn az együttműködés, hanem építő jellegű is: a Close mindig nyitott a beszállítók észrevételeire és ötleteire, ez segíti abban, hogy egyre tökéletesebb termékpalettával álljon a vásárlói elé. 

A gyártási folyamatok szereplőit a tudás és minőség alapján választotta ki, nem az olcsóság motiválta. Rendszeres gyárlátogatások során győződik meg arról, hogy a lehető legjobb helyen, a Close márka nevéhez méltó módon és minőségben történjen a gyártás.


Jótékony tevékenység - babahordozókat és egyéb, újrahasznosítható gyermekgondozási termékeket rendszeresen adományoz a Close non-profit szervezetek számára. Ezek a szervezetek rászoruló családok számára juttatják el az eszközöket és cikkeket, oda, ahol financiális vagy egyéb okokból talán a legnagyobb szükség van rájuk. 

  • A veszélyeztetett fajok kollekcióval csatlakozott a ""1% FOR THE PLANET"" nevű mozgalomhoz, így vásárlásoddal közvetett módon Te is a fenntarthatóságot támogatod.

  • Termékeivel támogatja az Egyesült Királyságban koraszülötteket ellátó intézményeket.

  • Pelenkákkal, előkékkel és higiéniai termékekkel támogat afrikai szervezeteket, melyek fenntartható közösségeket és mélyszegénységben élő embereket segítenek. Így jutottak el a Close termékei Rwandába is.

A gyártás során megmaradó anyagból nem hulladék lesz, hanem újrahasznosítva, mosható női betétként jut el Malawiba, ahol egy-egy női higiéniai termék akár azt is jelenti, hogy a tulajdonosa azokon a napokon is elmegy iskolába, amikor különben nem tudná azt megtenni.


Környezettudatos anyagok - 2020. óta a Close termékei között köszönthetjük az RPET és biolaminált alapanyagból készülő kollekciókat, a fenntarthatóság elve így már a gyártás során érvényesül. A biolaminált anyagok kukoricából készülnek, így jött létre a Blue Puffin Lunda kollekcióAnyaga a kukoricakeményítő, ami nem csak a gyártás során keletkező károsanyag kibocsátást csökkenti a felére, de egy hold kukoricaföld 8 tonna üvegházhatású gázt tud kivonni a légkörből - ez nagyjából egy család autójának az éves kibocsátását jelenti.

biopamut ellenőrzött gazdaságokból származik, ahol nem használnak műtrágyát és gyomirtószereket, a gyapot termesztéséhez pedig kevesebb vízre van szükség. A Caboo + Organic kollekció anyagát 100% tisztaságú biopamut adja.

bambusz nagyon kedvelt anyag, jellemzője, hogy nyáron hűs a tapintása, télen viszont melegít. Emellett természetes módon antibakteriális, gombaölő, hipoallergén és lélegző anyag. A Close bambusz termékeit ajánljuk bőrérzékenység és allergiás bőr esetén, vagy ha szereted a természetes anyagokat és egy jó alternatívát keresel a pamut mellé. A bambusz teljes mértékben fenntartható alapanyag és biológiailag lebomlik, ráadásul önmagában, speciális gondozás nélkül is képes megteremni. A bambuszból készülő anyag nedvszívó képessége háromszor-négyszer nagyobb a pamuténál, a Close pelenkák palettáján kétségkívül ez az abszolút kedvenc alapanyag.

"
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!