Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Virágról virágra, csillagtól csillagig - Régi és új gyerekversek
Virágról virágra, csillagtól csillagig - Régi és új gyerekversek
2 700 Ft

Virágról virágra, csillagtól csillagig - Régi és új gyerekversek

Angela Koconda mesekönyve varázslatos, lágy rajzaival és a gyermekek világát hűen megragadó versekkel segíti megóvni, ápolni gyermekeink finoman formálódó lelkét. 

Várható szállítás
2 hét
Rendelhető
2 700 Ft
A vásárlás után járó pontok: 41 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek
A gyermekek belső világa tiszta és érzékeny. Nyitottan, érdeklődéssel, szárnyaló fantáziával fordulnak az őket körülvevő emberek és események felé.
Angela Koconda mesekönyve varázslatos, lágy rajzaival és a gyermekek világát hűen megragadó versekkel segíti megóvni, ápolni finoman formálódó lelküket. A pasztell színvilágú, éles kontúrok nélküli rajzok arra ösztönzik a kicsiket, hogy gondolatban továbbrajzolják a képet, kibontakoztassák fantáziájukat. Ezt segíti a versek képszerűsége is, melyek egyszerűségükkel s természetes közvetlenségükkel azt erősítik a gyermekben, hogy a világ jó.
A képekhez méltóan a versek szövege kézírással került a könyvbe, hogy ezzel is megtartsuk a mesék varázslatos, élő közegét.

Az írónőről:

Daniela Drescher képzőművész 1966-ban született Münchenben. Iskolái elvégzését követően Amerikában és Svájcban töltött néhány évet, majd egy gyógypedagógiai intézetben dolgozott: festőterapeutaként több mint 10 évig dolgozott intenzíven gyermekekkel. Miután 2004-ben kiadta első illusztrált mesekönyvét, pályája gyorsan ívelt felfelé. Könyvei világszerte kiadásre kerültek, többek között az USA-ban, Oroszországban, Kínában és Európa legtöbb országában. Saját maga által írt mesekönyvei mellett számos világirodalmi klasszikust is illusztrált. Daniela Drescher házas, négy gyermeke van. 

“Sokáig rajzoltam, mire az illusztrációim a boldogságról kezdtek mesélni. Azóta is ezt teszem.”

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9786155835001
EAN
9786155835001
Cikkszám
9786155835001
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!