Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

30 napos Peluscsere Garancia

 

Miről szól a program?

 

A '30 napos Peluscsere Garancia' programunk Magyarországon elsőként lehetővé teszi, hogy kockázat nélkül  megtapasztalhasd a moshatópelenka egyszerűségét és nagyszerűségét. Új mosható pelenkákból álló csomagunkon keresztül kipróbálhatod és megtapasztalhatod a modern pelenka nyújtotta előnyöket.

 

A programban résztvevő pelenkaszettet 5000 Ft programdíj (+50 000 Ft pelenkacsomag ára) ellenében megvásárolhatod a webáruházban vagy debreceni üzletünkben. A kézhezvételtől számított 30 nap áll rendelkezésedre, hogy igazán megtapasztald, próbáld és használd. Ne feledd, itt vagyunk és segítünk a próbaidőszak alatt és után is.

 

Ha mégsem lennél megelégedve, vedd fel velünk a kapcsolatot és ha konzultációt követően is vissza szeretnéd küldeni mi visszautaljuk a pelenkacsomag árát, azaz 50 000 forintot.

 

További részletekért görgess le! 


Itt meg is vásárolhatod

A szett elérhető fiús, lányos és egyszínű változatban. Telefonon lapozz a további változatokért. >>


Miért próbáld ki?

I'm an image

Babád bőrének egészsége

Általánosságban jellemző ránk, hogy komolyabb változtatást csak erős motiváló körülmények között lépünk meg. Nincs ez másképp a mosható pelenkával sem. Gyakran a baba bőrének egészsége az egyik fő ok, ami miatt mosipelusra váltanak a szülők hisz nagyon sokan megküzdöttek a pelenkakiütésekkel és bőrbetegségekkel, mire eljutottak a puha bambusz betéttel bélelt, bőrbarát alternatívához. Természetesen alkalmanként használt eldobható pelus nem fogja tönkretenni a baba bőret, de jobb minél többet kiváltani moshatóval.

I'm an image

Megtakarítás

Mosható pelenkával akár 3-400 000 forintot is megspórolhatsz a pelenkázós évek alatt. Átlagosan napi 6 pelenkát használnak el a babák. Ez havi 185 db pelenka, ami 3 évre vetítve ez több, mint 6500 db elhasznált pelenka, le nem bomló veszélyes hulladék és körülbelül 600 000 forint. Ezzel szemben egy akár több gyermeket is kiszolgáló mosható pelenka szett beszerezhető 100 - 150 000 forintból. Extra pont, hogy a használt piacon is keresett a mosható pelenka, így akár el is adhatod.

I'm an image

Stílus

Egy dolog a baba bőre, a pénztárca és a környezetvédelem. De kit nem derít jobb kedvre egy aranyos minta?  Egyszerűen jobb érzés ráadni a babára és neki is kellemesebb érzés a puha textil érintése. Sok szuper minta közül válogathatsz. Válassz alkalomhoz illő pelust és garantált sikert fog alkotni a családi összejövetelen. A sok minta persze vethet fel fenntarthatósági aggályokat, azonban a Pop-in pelenkái fair trade körülmények között, újrahasznosított RPET anyagból készülnek. A pelenkák gyártásához 2,5 db újrahasznosított műanyag palackot használnak fel. Hát nem szuper?


Program részletei

Nekem való ez a program?

A textilpelenkák ma már nagy választéka elsőre bonyolultnak tűnhet, különösen az összes rendelkezésre álló típus és márka közötti esetleges különbségek és rövidítések miatt. A '30 napos Peluscsere Garancia' programunk lehetővé teszi, hogy kockázat nélkül, az egyik legnépszerűbb és legegyszerűbb mosható pelenkával megismerkedj és megtapasztald az egyszerűségét és a modern pelus nyújtotta előnyöket. A tanulási folyamatot online tartalmakkal segítjük és pelenkaszakértőink szívesen segítenek minden kérdésben a mamami facebook csoportban. Csak a fel nem tett kérdés a rossz kérdés!
Amennyiben a 30 nap során konzultációk után sem szeretnéd megtartani, akkor lehetőséged van visszaküldeni és mi visszautaljuk az peluscsomag árát a programdíj levonásával.

 

Mikor rendeljem meg?

A szett tartalma egyméretes (OS - OneSize) pelenkákból áll össze, amely azt jelenti, hogy egészen a szobatisztaság eléréséig vagy körülbelül 16+ kg eléréséig használható. Ebből adódóan egészen pici újszülöttek számára előfordulhat, hogy nagy lehet. A legjobb illeszkedés érdekében ajánljuk, hogy a baba érje el a 3,5-4 kg súlyt. Újszülötteknek ajánljuk a Pop-in újszülött szettet.

 

Milyen állapotban kapom kézhez pelenkákat?

Minden pelenka és az ajándék kiegészítők is TELJESEN újak. Ezért a jobb nedvszívás érdekében minden pelenkát használat előtt ki kell mosni. Előfordulhat, hogy a pelenkáknak pár mosás szükséges, hogy elérjék a maximális nedvszívóképességet.

 

Kérdés esetén fordulhatok hozzátok?

Természetesen! Itt vagyunk és segítünk. A honlapunk tele van hasznos információkkal és a 'mamamibolt barátai' facebook csoportban nyugodtan feltehettek bármilyen kérdést, pelenkaszakértőink segíteni fognak mindenben. A csomag mellé magyar nyelvű kisokost is küldünk.

 

Kiválaszthatom a mintát?

A program keretein belül választhatsz 'Fiús', 'Lányos' és 'Egyszínű' csomagok közül, azonban ezek előre meghatározott mintákból állnak. Ezen módosítani sajnos nem tudunk. Mivel minden minta egyformán aranyos, így ez nem lehet akadály.

 

Mi van, ha nagyon bejön és még vásárolnék ilyet?

Szuper! Amennyiben megszeretted a pelenkákat, akkor lesz egy jó induló szetted és várunk vissza szeretettel!

 

Mi van, ha csak bizonyos részét tartanám meg a szettnek?

Természetesen ez is lehetséges. Arányaiban érvényes a garancia. Ettől függetlenül az 5000 forintos programdíj felszámolásra kerül.

 

Mennyi a szállítási költség?

Magyarország területén belül a GLS futárszolgálat segítségével jut el hozzád a pelenkaszett, ennek ára 1690 Ft. A 30 napos elállás során a te felelősséged a visszaküldés és annak kötlsége is téged terhel. A legkésőbbi feladás dátuma a kézhezvételtől számított 30. nap. A feladás során kapott dokumentumokkal tudnod kell igazolni a feladást. A 30 napon túli visszaküldési igények elutasításra kerülnek. Amennyiben időben visszaküldöd, de valami oknál fogva a visszatérítési igény elutasításra kerül a pelenkák nem megfelelő állapota miatt, úgy a visszaszállítás költsége téged terhel.

 

Mi történik, ha a pelenkák megsérülnek vagy eltűnnek?

Elállás esetén azok levonásra kerülnek a visszatérítés összegéből. A pelenkákat a megfelelő módon kell kezelni és kizárólag azokra érvényes a garancia.

 

Hol írjam alá?

Sehol, csak add a szettet a kosárba és kezdődjön a mosipelus utazás.

 

*Ajándékutalványok, hűségpontok és más kuponok nem használhatóak fel a szett vásárlása során.

*30 nap eltelte után beérkező elállási nyilatkozatot nem áll módunkban elfogadni.