Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Peluscsere pelenkacsomag - Fiús
Peluscsere pelenkacsomag - Fiús
55 000 Ft

Peluscsere pelenkacsomag - Fiús

Peluscsere pelenkacsomag - Fiús
Peluscsere pelenkacsomag - Fiús
Peluscsere pelenkacsomag - Fiús
Peluscsere pelenkacsomag - Fiús
Peluscsere pelenkacsomag - Fiús
Peluscsere pelenkacsomag - Fiús
Peluscsere pelenkacsomag - Fiús
Peluscsere pelenkacsomag - Fiús
Peluscsere pelenkacsomag - Fiús

A '30 napos Peluscsere Garancia' programunk lehetővé teszi, hogy kockázat nélkül 5000 forintért (+ letéti díj) tapasztalhasd meg a moshatópelenka egyszerűségét és nagyszerűségét.


Új mosható pelenkából álló csomagunkon keresztül kipróbálhatod és megtapasztalhatod a modern pelenka nyújtotta előnyöket a környezettudatosságtól a baba bőrének egészségéig.


Első lépés: Rendeld meg a szettet, az összeg tartalmaz 50 000 Ft letéti díjat + 5000 Ft programdíjat. Cserében küldünk egy TELJESEN ÚJ Pop-in pelenkákból álló kezdő pelenkaszettet.


Használd, próbálgasd 30 napig és szeress bele a mosizásba. Akár fokozatosan, az eldobható pelenkák egy bizonyos részét kiváltva.

Ha úgy döntesz, hogy megtartod a pelenkaszettet a 30 nap eltelte után, akkor semmi teendőd, építsd tovább a kis mosi pelus szettedet. Amennyiben a visszaküldés mellett döntesz, mi visszatérítjük az 50 000 Ft letéti díjat. (Ez tényleges visszatérítés, nem pedig levásárolható kupon!)

Várható kiszállítás
2024.03.06
Raktáron
Modell
55 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 650 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

'30 napos Peluscsere garancia' segít:

 • Kockázatmentes betekintést enged a mosható pelenka világába!
 • Használd a vadonat új pelenkáidat 30 napig!
 • 30 napig visszaküldheted teljes visszatérítéssel (mínusz programdíj+szállítás)
 • Segítségért és tanácsért keress minket a mamami facebook csoportban és tapasztalt pelenkaszakértőink segítenek!

A szett tartalma:

 • 4 db tépőzáras Pop-in egyméretes mosható pelenka
 • 1 db patentos Pop-in egyméretes mosható pelenka
 • 1 db Pop-in éjszakai betét, ha kell az extra nedvszívás
 • 1 db 80 lapos Pop-in papírbetét
 • 1 db egyedi vászontáska
 • 1 db pelenkás e-mail sorozat
 • +1: 0% kockázat és folyamatos segítségnyújtás a mamamibolt barátai facebook csoportban

Gyakori kérdések:

 

Nekem való ez a program?

A textilpelenkák elsőre ijesztően hangozhatnak, különösen az összes rendelkezésre álló típus és márka közötti esetleges különségek és rövidítések. A '30 napos Peluscsere Garancia' programunk lehetővé teszi, hogy kockázat nélkül, az egyik legnépszerűbb és legegyszerűbb mosható pelenkával megismerkedj és megtapasztald az egyszerűségét és a modern pelus nyújtotta előnyöket. A tanulási folyamatot online tartalmakkal segítjük és pelenkaszakértőink szívesen segítenek minden kérdésben a mamami facebook csoportban. Csak a fel nem tett kérdés a rossz kérdés!
Amennyiben a 30 nap során konzultációk után sem szeretnéd megtartani, akkor lehetőséged van visszaküldeni és mi visszautaljuk az 50 000 Ft letéti díjat.

Mikor rendeljem meg?

A szett tartalma egyméretes (OS - OneSize) pelenkákból áll össez, amely azt jelenti, hogy egészen a szobatisztaság elérésének pontjáig vagy körülbelül 16+ kg eléréséig használható. Ebből adódóan egészen pici újszülöttek számára előfordulhat, hogy nagy lehet. A legjobb illeszkedés érdekében ajánljuk, hogy a baba érje el a 3,5-4 kg súlyt. Újszülötteknek ajánljuk a Pop-in újszülött szettet.

Milyen állapotban kapom kézhez pelenkákat?

Minden pelenka és az ajándék kiegészítők is TELJESEN ÚJ állapotúak. Ez azt jelenti, hogy minden pelenkát használat előtt ki kell mosni. Előfordulhat, hogy a pelenkáknak pár mosás szükséges, hogy elérjék a maximális nedvszívóképességet.

Kérdés esetén fordulhatok hozzátok?

Természetesen! Itt vagyunk és segítünk. A honlapunk tele van hasznos információkkal és a 'mamamibolt barátai' facebook csoportban nyugodtan feltehettek bármilyen kérdést, pelenkaszakértőink segíteni fognak midneben. A csoamg mellé magyar nyelvű kisokost is küldünk.

Kiválaszthatom a mintát?

A program keretein belül választhatsz 'Fiús', 'Lányos' és 'Egyszínű' csomagok közül, azonban ezek előre meghatározott mintákból állnak. Ezen módosítani sajonos nem tudunk. Mivel minden minta egyformán aranyos, így ez nem lehet akadály.

Mi van, ha meg szeretném tartani a pelenkákat?

Szuper! Amennyiben meg szeretnéd tartani a pelenkákat, akkor lesz egy jó induló szetted és várunk vissza szeretettel!

Mi van, ha csak bizonyos részét tartanám meg a szettnek?

Nem probléma! A letéti díjat annak arányában utaljuk vissza. Ettől függetlenül az 5000 forintos programdíj felszámolásra kerül.

Mennyi a szállítási költség?

Magyarország területén belül a GLS futárszolgálat segítségével jut el hozzád a pelenkaszett, ennek ára 1690 Ft. A 30 napos elállás során a te felelősséged a visszaküldés és annk kötlsége is téged terhel. A legkésőbbi feladás dátuma a kézhezvételtől számított 30. nap. A feladás során kapott dokumentumokkal tudnod kell igazolni a feladást. A 30 napon túli visszaküldési igények elutasításra kerülnek. Amennyiben időben visszaküldöd, de valami oknál fogva a visszatérítési igény elutasításra kerül a pelenkák nem megfelelő állapota miatt, úgy a visszaszállítás költsége téged terhel.

Mi történik, ha a pelenkák megsérülnek vagy eltűnnek?

Az elhagyott vagy sérült pelenkákért a 30 napos garanciaprogram ideje alatt felelőséggel tartozol. Elállás esetén azok levonásra kerülnek a visszatérítés összegéből. A betéten lévő kisebb foltok és a kivizsgált gyártói hibák természetesen nem képzik a te felelősségedet.

Mikor kezdődik a 30 nap?

A '30 napos Peluscsere Garancia' program a pelenkaszett átvételének napjával kezdődik meg és nem pedig a feladás napjától.

Hol írjam alá?

Sehol, csak add a szettet a kosárba és kezdődjön a mosipelus utazás.

 

*Ajándékutalványok, hűségpontok és más kuponok nem használhatóak fel a szett vásárlása során.

Adatok
Méretezés
OneSize
Márka
Mamami
Cikkszám
PCSGP-F
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!