Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Baba-Mama Blog
Népszerű témáink
Babakelengye
Fogzás
Hordozás
Kölcsönzés
Könyv
Nevelés, játék
Pelenkázás
Szülés
Születés
Várandósság
Zero Waste
Szűrés törlése

Szoptatás női művészete

Szoptatás női művészete
2021.08.01

Szeretettel ajánljuk a rég várt könyvet a Le Leche Liga kiadásában! Szerepel benne sok szép, inspiráló fénykép hordozásról, szoptatásról, mamamikról is. Külön kis kézikönyv van hozzá ami segíti a kismamákat.

 

“Olyan hangulat van a könyv szavai közé szőve, amitől el lehet hinni, hogy valóban természetes és gyönyörű dolog gyermekeink szoptatása… gyógyít, lelkesít és körülölel - mi így éreztük a munka során.”

"19 fejezet a baba érkezésére való felkészülésről, a Korok és korszakok című részben az egyes életszakaszok jellegzetességeiről, a szoptatás változásairól (pl. első pár nap, első 2 hét, 2-től 6hetes korig, a negyedik hónapig, 4-9 hónapos kor, 9-18 hónapos kor, 18 hó felett), aztán "A nagy kérdések"-ről (alvás, hozzátáplálás, elválasztódás, különleges élethelyzetek, különleges igényű csecsemők stb.), majd egy "Technikai segítség" fejezet a leggyakoribb problémákról, jelenségekről, helyzetekről a tejkőtől a mellgyulladáson át az evészavarokig.
A könyv végén megtalálhatóak a felhasznált szakirodalmi hivatkozások témák szerint rendszerezve, hogy könnyebb legyen utánaolvasni valaminek, vagy érvelni valami mellett, ha úgy hozza az élet.
Hosszú, részletes tárgymutató segíti, hogy mindent megtalálj a könyvben, akár a szoptatásbarát pótlás érdekel, akár a tandemszoptatás, az ajak- és szájpadhasdék, vagy az otthonszülést szabályozó jogszabály száma
Tartozik a könyvhöz egy 50 oldalas füzet, a "Kitéphető kisokos", melyben egy-egy lap terjedelemben találtok majd összefoglalást fontos szoptatási kérdésekről, élethelyzetekről, vagy olyan hasznos táblázatokat, amelyeket kitehettek a hűtőre, a számítógép mellé, vagy a táskátokba, vagy odaadhattok a rokonoknak - mert minden oldal kitéphető, kivágható és kézközelben tartható anélkül, hogy magát a könyvet rongálnánk.
A könyv és a füzet együttesen kerül értékesítésre, zsugorfóliával vannak egymáshoz rögzítve, hogy el ne veszítsék egymást. 
Rengeteg pompás, valódi fotó (tőletek!), szuper ábrák, megindító vagy jópofa történetek (szintén tőletek!)
Olyan hangulat van a könyv szavai közé szőve, amitől el lehet hinni, hogy valóban természetes és gyönyörű dolog gyermekeink szoptatása... gyógyít, lelkesít és körülölel - mi így éreztük a munka során."