Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Óvodások - Ranschburg Jenő művei

• AZ ÓVODÁSKOR MAGATARTÁSI ÉS SZEMÉLYISÉG-PROBLÉMÁI
• A VILÁG MEGISMERÉSE ÓVODÁSKORBAN
• AZ ÉN... ÉS A MÁSIK

Várható szállítás
1 hét
Nincs raktáron
4 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 67 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Az Óvodások kötet Ranschburg Jenő három, az óvodáskorú gyermekekről szóló tanulmányát tartalmazza. Többször nyilatkozta, hogy hozzá igen közel álló életkor az óvodások világa.
Az első hat évnek meghatározó jelentősége van: varázslatos világ az óvodásoké, mert abban a csoda éppúgy lehetséges, mint bármilyen más esemény.
A világ megismerése óvodáskorban a 3-6 éves gyermekek gondolkodásának, világképének fejlődését ábrázolja, bemutatva, hogyan bontakozik ki az óvodáskorú gyermek személyisége.
Szó van az „én” megnyilvánulási formáiról attól a pillanattól kezdve, hogy a gyermek a tükörben felismeri és megnevezi önmagát.
Az én... és a másik a gyermekek emberi kapcsolataival foglalkozik. Mindenekelőtt az anya és a gyermek viszonyát mutatja be, de sorra kerül a nevelő és az apa is. A kortárs kapcsolatok mintázatai közül a játékot, a jószívűséget és az agresszivitást emeli ki, és bemutatja az agresszív gyerek portréját: milyen feltételek esetén válik az óvodáskorú gyermek agresszívvá, és melyek azok a konkrét nevelési módszerek, melyek letéríthetik erről a fejlődési pályáról.

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789632481968
Cikkszám
9789632481968
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!