Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's óriási akril kövek, 1 db - Kiszerelés 1 db

TOP
Grimm's óriási akril kövek, 1 db - Kiszerelés 1 db
Grimm's óriási akril kövek, 1 db - Kiszerelés 1 db
Grimm's óriási akril kövek, 1 db - Kiszerelés 1 db
Grimm's óriási akril kövek, 1 db - Kiszerelés 1 db
Grimm's óriási akril kövek, 1 db - Kiszerelés 1 db
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Csillámló akril drágakő a Grimm's-től. Játékos tanuláshoz, szerepjátékhoz és még sok minden máshoz csodaszép kellék. Használd fel, ahányféleképpen csak tudod a kedvenc színedben ragyogó követ a kreatív alkotással, tanulással és játékkal töltött idő alatt, a nyílt végű játékokkal változatos élményeket szerezhetsz!

Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
220 Ft
A vásárlás után járó pontok: 3 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Egy darab drágakő a Grimm's óriási strasszkövek közül. Lehet belőle épületek tornyán dísz, kalózládában értékes kincs, szerencsehozó titkos talizmán a zsebedben, fizetőeszköz a varázslók erszényében.

Kellékként mindenféle játékhoz illik, amellett használhatod a játékos tanuláshoz, különösen a matematikához. Dekoráláshoz is szép és igényesen kidolgozott kellék, készíthetsz belőle díszt, vagy egyszerűen csak tedd be egy fa tálba, biztosan feldobja az asztalt!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's készletek egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például az aprócska CSILLOGÓS AKRIL KÖVEKKEL vagy a GEO ÉPÍTŐKOCKÁKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A rendelésedben írd meg, melyik színű és formájú követ szeretnéd. A jelzett igényeket, a készlet elérhetőségétől függően, igyekszünk teljesíteni, de nem minden esetben tudjuk garantálni, hogy a vágyott kövek fognak megérkezni. 


Anyagok: akril, tükröződő anyag a kövek alján, hogy még szebben csillogjanak


Kövek mérete: 2,5 - 4,5 cm között, 7 különböző formában és színben


A termék dekorációnak minősül.

Adatok
Fő anyag
Akril
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565430975
Cikkszám
GR43097DB
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!