Ingyenes szállítás már 15 000 forinttól.

Baba-Mama Blog
Babakelengye
Fogzás
Hordozás
Kölcsönzés
Könyv
Nevelés, játék
Pelenkázás
Szülés
Születés
Várandósság
Zero Waste
Szűrés törlése
 Hordozási tanácsadás

Hordozási tanácsadás

mamamibolt
mamamibolt
2021.07.27

Babát vársz és szeretnéd megkönnyíteni az első időket egy jó hordozóval?

Nem tudod milyen eszközzel, milyen kötéssel induljatok el a hordozás útján?

Kinőttétek a régit, de nem tudod, milyen hordozót válassz?

Nem kapsz választ a hordozással kapcsolatos kérdéseidre, vagy csak bizonytalan vagy, és jó lenne szakértővel átbeszélni a kérdéseidet?

Jelentkezz be hozzánk hordozási tanácsadásra!

Milyen lehetőségeid vannak? 

Egyéni babahordozás tanácsadás 

Egyéni tanácsadásunk keretében képzett hordozási tanácsadónk csak veletek foglalkozik, minden kérdésetekre igyekszik választ adni. Felpróbálhatjátok a különböző eszközöket, kipróbálhattok különböző kötésmódokat és hordozási formákat, megtanulhatjátok, hogyan kell helyesen felrakni a babát, különböző kötésmódokra van lehetőség, hogy megtalálhassátok a számotokra legideálisabbat.

Ára: 10000 ft/család

Csoportos tanácsadás

Csoportos tanácsadásra is van lehetőség, ennek keretein belül 2-3 család vesz részt egyszerre.

Ára 6000 ft/család

Minden esetben biztosítunk oktatóbabát is a tanácsadáshoz. Ha babád elalszik, vagy éppen nyűgösebb, és nélküle érkeznél - nem akadály, ezek a babák súlyozott, hordozási tanácsadásra kialakított babák, így tökéletesen begyakorolhatod általa az összes fontos lépést.

A tanácsadások időtartama 1 - 1,5 óra. 

A tanácsadások után lehetőséged nyílik hordozó kölcsönzésére is, hogy otthonodban is próbálgathasd a legszimpatikusabb eszközöket, mielőtt elköteleződsz valamelyik mellett. Erről bővebben itt olvashatsz. 

Ha pedig úgy döntesz, hogy megvan az igazi, és szeretnél vásárolni, úgy a kölcsönzés első heti díját levonjuk az eszköz árából. 

Hol zajlik a tanácsadás? Hogyan tudok bejelentkezni? 

A tanácsadást a mamamibolt bemutató helyiségében tartjuk, Debrecenben, a Cegléd utca 16. szám alatt. Parkolási lehetőség bőven van az utcában, nyugodt körülményeket biztosítunk babád etetéséhez, pelenkázásához is. Időpontot az alábbi telefonszámon tudtok kérni minden nap 9-16.00 között: 06305625553 vagy az info@mamamibolt.hu email címen.